5 secunde de presiune asupra acestor puncte și un rezultat uimitor

1630

Ni se întâmplă tuturor ca, din senin, să fim loviţi de o durere cruntă, să ni se fi pus vreun junghi sau, pur şi simplu, să fim cuprinşi de o stare de oboseală cronică. Nu suntem maşini, ci suntem oameni astfel încât nu e posibil să ne simţim grozav întotdeauna.

Câteodată însă putem să dăm un mic impuls organelor noastre ca să funcţioneze în parametri normali, iar starea de bine să revină.

Există o metodă interesantă şi neconvenţională prin care îţi poţi asigura buna funcţionare, respectiv sănătatea organelor, ajutându-te să te simţi revitalizat, conform shrealtv.net. Metoda implică folosirea cleştilor de rufe şi prinderea lor în puncte strategice pe toată lungimea lobului urechii.

De ce în mod special pe lobul urechii?

Specialistul în reflexologie Helen Chin Lui explică: “Fiecare ureche conţine o hartă reflexă a corpului şi este bogată în terminaţii nervoase, respective multiplii conectori la sistemul central nervos.”

Pe lungimea lobului urechii sunt 6 puncte cheie care au legătură cu diversele organe sau regiuni ale corpului. Prinde un cleşte de rufe pe oricare punct doreşti şi bucură-te de beneficiile aduse sănătăţii tale.

Partea de sus a urechii

Partea cea mai de sus a urechii tale are o conexiune directa cu spatele si umerii. Aplicand presiune pe acest punct timp de un minut in fiecare zi, vei ajuta la reducerea tensiunii in aceste regiuni.

[wp-rss-aggregator template="stiai-net"]

Partea de sus a curburii urechii

Acest punct de pe ureche este conectat cu organele tale interne. Daca simţi vreo vulnerabilitate internă sau pur şi simplu o stare de discomfort, prinde un creşte de punctul acesta pentru a reduce starea de discomfort sau de durere. Este însă doar o alternative de moment, dacă starea de discomfort sau durerea se menţine, este necesar însă o vizită la doctor pentru a determina cauza problemei.

 Partea de mijloc superioară a urechii

Această parte a urechii este strâns conectată  cu încheieturile. Aplică presiune pe punctul acesta pentru a uşura durerea sau senzaţia de imobilizare a încheieturilor (”înțepeneala”) provenită spre exemplu de la lucrul la calculator timp de mai multe ore.

Partea de mijloc inferioară a urechii

Aplicând presiune pe acest punct o sa-ți aducă o eliberare a sinusurilor și a zonei gâtului. Procedura poate fi extrem de folositoare pentru un somn de bună calitate atunci când ai gâtul sau nasul blocate după o răceală.

Punctul de deasupra lobului urechii

Această zonă este asociată cu digestia. Aplicând un clește de rufe în această zonă vă poate ajuta la reducerea durerilor digestive sau de stomac. Puteţi folosi metoda aceasta ş pentru a preveni, de asemenea discomfortul provocat de balonare, de exemplu.

Partea inferioară a lobului urechii

Acest punct este conectat cu inima și capul. Presiunea aplicată aici poate ajuta la îmbunătățirea sănătății inimii, precum și la reducerea unei migrene.

articol preluat din site:exquis.ro

Distribuie pe: