Ai avut vreodată senzaţia că omul pe care îl iubeşti nu-ţi mai aparţine sufleteste?

5250

Ai avut vreodată senzaţia că omul pe care îl iubeşti nu-ţi va mai aparţine niciodată? Te-ai simţit vreodată neputincioasă chiar dacă erai capabilă să muţi munţii din loc doar pentru un zâmbet?

Dacă nu, atunci nu mă vei înţelege niciodată. Nu vei înţelege toate dorurile care mă încercă, toată nefericirea pe care nu pot s-o alung din inima mea… nu vei înţelege ce poate face un om cu sufletul celui care îl iubește. Nu poți… Sunt anumite lucruri, anumite stări sau sentimente pe care le poți înțelege decât după ce le-ai trăit.

Bărbatii au darul acesta de a ne face să ne îndrăgostim nebuneste apoi pur si simplu ne ignoră. Ne răpesc gândurile și ne face să gândim că nu mai există viată fără ei. Nu putem pleca pentru că iubim si nu putem rămâne pentru că suferim. În situatia asta nu ne rămâne decât să ne luptăm cu ceva ce nu putem învinge și pentru ceva ce nu vom putea avea. Și cum știm că bărbatul pe care îl iubim nu va fi niciodată al nostru, luptăm împotriva propriei noastre persoane. În mintea noastră stim că nu vom câștiga niciodată dar inima nu vrea să înteleagă. Lupăm pentru că mai avem o mică sperantă…sau poate ne place să ne mintim singure. Partea proastă este că oricum s-ar termina, noi suntem cele care vor pierde ceva. Pe ei sau pe noi.

Așa sunt eu. Mă lupt cu mine pentru că vreau sã îl uit, pentru că stiu că el nu îi va mai aparține niciodatã sufletului meu. M-a adus într-o stare în care numai un bărbat fără sentimente mă putea aduce.

Dragi bărbati, iubirea este o joacă pentru voi? De ce ne faceți să iubim și apoi renunțați la noi ca si când nu am însemnat nimic? Cum puteti să uitati tot ce ati trăit lângă femeia căreia cu putin timp în urmă îi spuneati că o iubiti? Cum puteti să mintiti asa si să vă jucati cu sufletele care ar face orice pentru fericirea voastră? Chiar as vrea să stiu cum ati răspunde la aceste întrebări.

Eu sunt una dintre femeile care într-o zi a pierdut tot. Care s-a trezit că nu mai are nimic din tot ce a avut, nici vise si nici sperante. Bărbatul în care am avut încredere totală, pe care l-am iubit mai mult decât orice pe lume, mi-a luat tot. Azi nu mai am nimic, doar o luptă cu propriul suflet, încercând să îl uit.

Nu uitati dragi femei, DRAGOSTE CU FORTA NU SE POATE!

Dacă nu mai sunteti iubite, indiferent cât de greu si imposibil vi se pare, plecati! Asta este cea mai bună alegere. Mai târziu o să simtiti că ati pierdut prea mult timp si ati suferit inutil pentru un om care nu merita nimic.

Distribuie pe: