APA DE GHIMBIR bună pentru DIGESTIE, PIERDEREA ÎN GREUTATE, reglarea nivelului de zahăr din sânge și reducerea inflamației

10599

Ghimbirul este bine cunoscut ca și medicament natural și totuși puțini dintre noi îl consumă frecvent. Un mod simplu și la îndemâna oricui de a consuma ghimbirul este apa de ghimbir. Poate fi consumată atât fierbinte cât și rece. Un obicei sănătos este să consumi cât mai multă apă în fiecare zi ața că putem combina apa cu ghimbirul pentru beneficia de un plus de sănătate.

APA CU GHIMBIR

[wp-rss-aggregator template="stiai-net"]
  • AJUTĂ LA DIGESTIE – un pahar de apă cu ghimbir susține sistemul digestiv, ajută digestia și previne indigestia.
  • AJUTĂ LA SCĂDEREA GLICEMIEI fiind eficientă în scăderea nivelului de zahăr din sânge
  • SPRIJINĂ PIERDEREA ÎN GREUTATE oprește pofta de mâncare și crește numărul de calorii pe care le arde.
  • REDUCE INFLAMAȚIA fiind un antiinflamator puternic ajută la reducerea simptomelor bolilor inflamatorii( ex. artrita reumatoidă)
  • CURĂȚĂ CAVITATEA BUCALĂ fiind și un antimicrobian eficient omoară unele dintre cele mai comune bacterii din gură
  • AMELIOREAZĂ CRAMPELE MENSTRUALE fiind la fel de eficient ca și ibrupofenul

CUM SE PREPARĂ APA DE GHIMBIR

Luați o bucată de ghimbir proaspăt, răzuiți pielea, luați o răzătoare și radeți pe partea cea mai fină. Umpleți o sticlă cu apă la temperatura camerei și închideți bine. Agitați sticla bine și lăsași la rece 30 de minute. Dacă doriți să serviți cu gheață, adăugați gheața după cele 30 de minute de infuzat.

 

Distribuie pe: