Bărbatul care a mers călare la maternitate, ajutat de Morosanu: „Vreau să-l ajutăm să-si construiască o casa!” VIDEO

1331

Tânărul tătic care a mers călare la maternitate, ajutat de Catalin Morosanu!

Povestea lui Sergiu Ciobotariu, barbatul care a mers la maternitatea din Iasi pe cal pentru a-si vedea sotia si copilul nou-nascut, a ajuns si la urechile vedetelor. Catalin Morosanu si fratele sau, Claudiu, au fost impresionati de gestul taticului de 23 de ani si au decis sa-i vina in ajutor.

Tânãrul care a fost prins azi de autoritãti mergând cu calul prin oras. Un tatã sãrac dar bogat sufleteste.

Asta înseamnã un sot si tatã adevarat

Publicată de ??????? ?? ?????? pe Sâmbătă, 28 martie 2020

Catalin Morosanu: „Te felicit. Am vazut reportajul cu tine la televizor si am zis ca: „Asta e iesean de-al meu.” Punem mana de la mana si te ajutam. Ti-am facut niste cumparaturi acum. Usor, usor facem o campanie online si fratele tau de ajuta.”

Luptatorul a intrat in casa lui Sergiu, o incapere in care barbatul locuieste alaturi de sotie si cei trei copilasi, dintre care si baietelul care abia a fost adus acasa de la maternitate. Ciobotariu Sergiu Andrei este cel mai tanar membru al familiei. Catalin Morosanu i-a adus micutului scutece, servetele umede: „Am fost cu sotia mea la cumparaturi.” Luptatorul a fost atent sa-i cumpere baietelului toate cele necesare unui nou-nascut.

 

Barbatul care a mers calare la maternitate, ajutat de Catalin Morosanu. Luptatorul a facut apel catre toti cunoscutii lui si catre oamenii cu suflet mare
Catalin Morosanu: „Facem apel la toti cunoscutii mei, sa ajutam familia asta. E o familie care chiar are nevoie. Sunt de la mine din Iasi. Eu sunt moldovean. Ma mandresc cu chestia asta si tot timpul voi avea grija de voi, cat pot.(…) Am fost uimit cand am aflat ca e din Iasi si am vazut in ce conditii traieste.

Mi-a fost mila. Am zis sa-l ajut, mai ales ca e un tata a trei copii. Omul, pentru nevasta lui, a mers cu calul la spital. Cata dragoste poate sa existe pe pamantul asta mai mare decat atat? M-a impresionat chestia asta.”

Catalin Morosanu doreste sa ajute familia Ciobotariu sa-si construiasca o casa. Luptatorul vrea sa-i ajute pe tinerii parinti cu un start in viata si vrea ca cei trei micuti sa creasca in conditii mult mai bune fata de cele in care traiesc acum.

Luptatorul si fratele sau au adus familiei legume, fructe, alimente de prima necesitate si lucruri pentru copilasi. De asemenea, Catalin Morosanu a promis ca se va interesa in continuare de starea familiei si ca, in numele lor, va strange bani pentru o casa.

Distribuie pe: