Cel mai trist Crăciun nu este acela fără brad sau cadouri. Cel mai trist Crăciun este acela fără oamenii dragi alături

45329

Dacă în viața familiei tale a intervenit o schimbare în acest an, nu încerca să faci sărbătorile fix ca anul trecut.
Dacă anul acesta ai pierdut pe cineva foarte apropiat, dă-ți voie să suferi că nu mai e lângă tine, de Crăciun.

Nu te preface că nu s-a întâmplat nimic. Permite-ți să plângi plecarea celui drag și aprinde o lumânare în memoria lui. Dă de pomană ceva ce știi că îi plăcea mult… pregătește un cadou ca și când i l-ai da lui, dar oferă-l cui știi că are nevoie.
Permite-ți ție și celor dragi să nu fiți galăgioși și veseli anul acesta, de Crăciun. Dați-vă voie să fiți triști, să folosiți momentul pentru aduceri aminte. Lasă copiii să se manifeste fix așa cum le vine și nu te adânci în tristețe, dacă ei reușesc să iasă din stare și să aducă puțină bucurie în casa voastră.

Nu compara Crăciunul din inima ta, cu sărbătorile postate de ceilalți pe Facebook. Majoritatea pozelor nu reflectă realitatea. Oamenii se străduiesc mai mult să pară, decât să fie! Vor depune mai mult efort pentru o poză bună pe Facebook, decât pentru o întâlnire care să le umple sufletul de fericire.

Nu lua de bun tot ce vezi la alții, nu crede tot ce vezi, nu te strădui să ai ce au ei.

Aranjează Craciunul să ți se potrivească ție, nu încerca să primești recunoștința celorlalți și aplauzele marelui public de pe Facebook! În definitiv, tu știi exact cum e Crăciunul ăsta pentru tine!

Distribuie pe: