Cum poți scăpa de riduri și de petele de pe față, folosind ulei de cocos și bicarbonat

95890

Uleiul de cocos este un ingredient extraordinar când vine vorba de eradicarea ridurilor și de curățarea în profunzime a porilor. Mai mult, poate preveni apariția acneei și a punctelor negre, lucruri pe care multe femei le găsesc problematice.

Când este combinat cu bicarbonatul, obții un mix puternic pe care îl poți folosi împotriva multor probleme de piele cum ar fi acneea, roșeața, cicatricile și pentru a înlătura excesul de murdărie din porii pielii. De asemenea, acesta este un exfoliant foarte bun pentru că înlătură celulele moarte. Acordă-i o șansă acestui amestec și îți garantăm că nu vei fi dezamăgită.

Bicarbonatul: Pe lângă faptul că este folosit în bucătărie, acest ingredient este un agent de curățare și un bun odorizator. În plus, este o alternativă sănătoasă la detergenții casnici. Bicarbonatul poate da rezultate bune și în ceea ce privește albirea dinților. Nu în cele din urmă, echilibrează pH-ul pielii, prevenind apariția acneei.

Uleiul de cocos: Uleiul de cocos are bogate proprietăți antibacteriene, de hidratare și de vindecare care îți îngrijesc și catifelează aproape orice tip de piele problematică. Acesta lucrează foarte bine împreună cu bicarbonatul, deoarece uleiul reduce din tăria bicarbonatului și îl face perfect pentru orice tip de piele. În plus, orice tip de ulei de cocos este bun, dar cel mai de efect este cel presat la rece.

Acum că știi cât de benefice sunt aceste două ingrediente, mai ales când vine vorba de îngrijirea pielii, hai să vedem cum putem să preparăm o soluție de curățare excelentă folosindu-le.

Ingrediente: 2 lingurițe de ulei extravirgin de cocos / 1 linguriță de bicarbonat care să nu conțină urme de aluminiu.

Amestecă aceste două ingrediente într-un mic bol și asigură-te că întotdeauna faci cât ai nevoie pentru un singur tratament. Poți să îți faci un alt amestec oricând vei avea din nou nevoie. Amestecă ingredientele până ce obții o cremă densă și aplică amestecul pe față, masând ușor prin mișcări circulare.

Lasă-l să acționeze și apoi clătește-l cu apă călduță. Șterge-ți fața cu un șervet curat și ai terminat. Nu mai trebuie să aplici nici măcar cremă hidratantă, pentru că uleiul de cocos îți hidratează excelent pielea.

După numai un tratament, vei observa cât de moale și catifelată îți este pielea. Curând toate problemele tale de piele vor dispărea, iar tu te vei simți extraordinar. Cea mai bună parte este că nu mai trebuie să îți cumperi creme scumpe; vei avea nevoie doar de aceste două ingrediente pe care le poți găsi cu ușurință și care te vor ajuta să ai o piele strălucitoare și radiantă așa cum ai dorit dintotdeauna.

Distribuie pe: