Dumnezeu ne dăruiește sănătatea- Tămâia, darul lui Dumnezeu pentru noi. Ce tratează tămâia și cum ne ajută în sănătatea noastră

429

Dumnezeu ne dăruiește sănătatea- Tămâia, darul lui Dumnezeu pentru noi. Ce tratează tămâia și cum ne ajută în sănătatea noastră

Tămâia folosită din cele mai vechi timpuri în scop medicinal și terapeutic este o plantă cu originea în Africa Tropicală și Arabia. În scop medicinal se folosește rășina gumată  a arbustului. Din arborele de tămâie cu denumirea științifică Boswellia Carteri se extrage uleiul de tămâie care este cel cu puteri vindecătoare. Uleiul de tămâie are efecte benefice asupra respirației, al sistemului nervos, în stări de insomnii, stres, are efect analgezic pentru dureri articulare sau musculare (reumatism), ajută pielea îmbătrânită și întărește sistemul imunitar cu proprietățile sale antiseptice.

Cum se consumă: 3 picături de ulei de tămâie într-un pahar cu apă

Datorită antioxidanților pe care îi conține, acest ulei ajută la distrugerea celulelor canceroase, fără a distruge celulele sănătoase. Acest elixir miraculos poate ajuta în lupta împotriva cancerului de prostată, cancer mamar, cancer de colon, cancer ovarian,cancer pancreatic, gastric, cerebral.

Tămâia tratează o gamă largă de boli de la cele mai ușoare până la boli foarte grave.

Tămâia conține acid boswellic care este unul dintre cel mai activ agent antitumoral ajutând la distrugerea celulelor care au suferit mutații.( celule canceroase)

Distribuie pe: