Dumnezeu nu întârzie niciodată, noi suntem cei care ne grăbim… Dumnezeu are planul Lui pentru fiecare dintre noi

18080

Dumnezeu nu întârzie niciodată, noi suntem cei care ne grăbim… Dumnezeu are planul Lui pentru fiecare dintre noi, ai încredere și păstrează-ți credința, totul vine la momentul potrivit, după voia Lui.

Nu știm nimic despre ziua de mâine dar trăim în fiecare zi cu ideea că există un mâine, și un poimâine și tot așa. Ne grăbim să trecem prin viață, ne grăbim să creștem, să iubim, ne grăbim toată viața mai ales atunci când ne merge bine, uităm să mai credem, să mulțumim și să fim recunoscători. Uităm că fiecare zi e în mâna Lui Dumnezeu și că totul are un scop și un rost în viața noastră. Deseori uităm de Dumnezeu atunci când ne merge bine, uităm să mulțumim pentru ceea ce avem, luptăm în fiecare zi să avem, mai mult și mai mult, fără să ne gândim că totul vine de la Dumnezeu și că fără El nu am avea nimic. Ne umplem mintea și timpul cu lucruri inutile sau care nu sunt atât de importante pentru noi și pierdem din vedere să ne oprim măcar un minut pe zi să spunem un simplu ,,Mulțumesc!,,.

Dar vine un moment când nu se mai întâmplă așa cum ne dorim și atunci ne punem întrebarea :,, De ce nu mă ajută Dumnezeu?,, Abia atunci când nu se mai întâmplă după voia noastră ne amintim de Dumnezeu. Dar Dumnezeu nu uită de noi, niciodată și ne oferă lucrurile potrivite pentru viața noastră exact atunci când trebuie. Ne dorim ca lucrurile să se întâmple repede și după cum vrem noi dar uităm că uneori nu se întâmplă asta pentru că Dumnezeu ne protejează sau pentru că are pregătit ceva mai bun. Ceea ce Dumnezeu are pentru noi, se va întâmpla dar nu când vrem noi, Dumnezeu știe ce e mai bine pentru noi. Nu mai grăbi lucrurile, nu-ți mai umple sufletul cu răutăți gratuite, nu te mai mânia pe cei din jurul tău pentru că nu ți se materializează toate lucrurile pe care ți le dorești, nu cere lucruri pe care nu ești pregătit să le primești.

Ai răbdare, păstrează-ți credința, amintește-ți în fiecare zi să spui un ,,Mulțumesc!,, mergi plin de credință tot înainte și nu uita că totul stă în mâna Lui Dumnezeu iar El îți va da tot ce ai nevoie, atunci când trebuie, atât cât trebuie.

Degeaba îți plănuiești întreaga viață pentru că nu ești stăpân pe nimic, totul trebuie să vină de la Dumnezeu. Nu uita să te rogi Lui pentru viața ta, pentru ce e mai bine pentru tine și pentru sănătate. Dumnezeu are locul și timpul Său pentru fiecare dintre noi, nimic nu e la voia întâmplării, nimic nu ține de noroc sau de noi.

Răbdare, privește cerul și mergi înainte cu multă credință!

Dacă ți-a plăcut articolul, distribuie mai departe și prietenilor!

Distribuie pe: