Dureri la nivelul articulațiilor brațelor, picioarelor și gâtului: 3 rețete puternice pentru ameliorarea rapidă!

13189

Vei uita de durerile articulare dacă încerci aceste rețete!

Este dificil pentru o persoană să înceapă să facă muncă fizică dacă suferă de dureri articulare reumatice. Pentru unii oameni, aceste tipuri de dureri apar după o zi de muncă și dispar după o odihnă bună.

Dar dacă durerea persistă, iar tratamentul tradițional de la medic, fie nu aduce ușurarea dorită, fie are prea multe efecte nedorite?

În acest articol, veți găsi instrucțiuni pentru a scăpa de dureri acasă și alte câteva sfaturi utile.

Artrita reumatoidă este o inflamație a articulațiilor. Există multe tipuri de artrită care pot afecta orice parte a corpului, de la gât până la degetele de la picioare.

Mulți oameni cu dureri articulare susțin că nu se pot baza doar pe medicina modernă. Pentru că nu este suficient de eficientă pentru acest tip de boală. Cel mai bun lucru pe care îl poți face este să faci câteva schimbări în stilul de viață, în special în dieta ta.

Dacă, în ciuda eforturilor tale, nu poți scăpa de durere și, prin urmare, cauți o altă soluție eficientă, atunci aceste rețete pot fi una dintre cele mai eficiente opțiuni. Vă oferim câteva rețete dovedite.

Iată cum să pregătiți o baie pentru dureri articulare

Luați 6 căni (aproximativ 1,2 litri) de apă caldă și 50 ml de oțet de mere. Amestecați bine și apoi scufundați mâinile sau picioarele. Lăsați să se relaxeze un timp, de obicei 10 până la 15 minute.

[wp-rss-aggregator template="stiai-net"]

Această metodă îndepărtează durerea, așa că repetați-o ori de câte ori simțiți durere și, de asemenea, o dată pe săptămână pentru a preveni inflamația.

Dacă vă doare gâtul sau altă zonă, înmuiați un prosop în această soluție și puneți-l pe zona dureroasă.

O altă metodă excelentă pentru durerile articulare este o combinație de oțet de mere și ulei de măsline sau de cocos.

Amestecați 2 părți oțet de mere cu 1 parte ulei de cocos sau de măsline. Se amestecă bine și se aplică pe zonele dureroase timp de 2-3 ore sau peste noapte.

Dacă faceți acest lucru în mod regulat, frecvența și intensitatea durerilor vor fi mult reduse.

O altă opțiune este un amestec de ulei vegetal și sare.

Se recomandă utilizarea uleiului de măsline sau de cocos pentru a calma durerile articulare. Pentru că au substanțe puternice de vindecare pentru articulații. Combinate cu sare de mare, sarea de Himalaya și sulfat de magneziu dau un rezultat eficient.

Se amestecă 1 lingură de sare de mare, 1 linguriță de sare de Himalaya, 1 linguriță de sulfat de magneziu. Se amestecă cu uleiul cald până se obține o pastă groasă. Aplicați pe articulațiile dureroase timp de 2-3 ore și apoi clătiți cu apă caldă. Ca urmare a utilizării regulate (1-2 ori pe săptămână), veți observa o reducere semnificativă a durerii.

Sursa: healthy-advice.net

Distribuie pe: