Echilibrul este cel care aduce energia pozitivă în casa ta. Îndepărtează din viața ta și din casa ta aceste obiecte care atrag nefericirea și sărăcia!

8246

 

Dezordinea creeaza vibratii energetice negative, insa nici curatenia excesiva nu este o solutie. De fapt, echilibrul este cel care aduce energia pozitiva in casa ta. Daca ai sentimentul ca nu ai stare intr-o anumita camera , atunci este posibil sa fie necesara o reamenajare.

Daca reusesti sa stabilesti un echilibru, atunci energia pozitiva nu va intarzia sa apara. In plus, casa este cea la care trebuie sa te intorci mereu cu drag. Prea multe culori ale pamantului, de exemplu un covor maron in mijlocul camerei, vor atrage amintirile din trecut. Peretii sau podelele din sticla sunt strans legate de natura si de partea exterioara, insa trebuie sa aveti mare grija deoarece utilizarea exagerata a sticlei poate atrage oboseala. Tineti bancnote in boluri din sticla pentru a atrage bogatie si prosperitate.

Tablourile

Imaginea unui batran simbolizeaza longevitate.
Cascada te ajuta sa ai o cariera stralucita.
Tabloul din culorile focului va ajuta sa fiti respectat.
Copacii tineri si verzi zimbolizeaza abundenta.
Tabloul unui phoenix marcheaza un drum lin in viata.
Pictura unui curcubeu infrumuseteaza viata.
Dezordinea creeaza vibratii energetice negative, insa nici curatenia excesiva nu este o solutie.

De fapt, echilibrul este cel care aduce energia pozitiva in casa ta. Daca ai sentimentul ca nu ai stare intr-o anumita camera, atunci este posibil sa fie necesara o reamenajare.

Obiecte care atrag răul

1. Figurinele ce înfățișează porumbei, ciori, coțofene, păsări de baltă, vulturi, cocostârci aduc nefericirea.

7 Motive ascunse care te fac să te îngrași. Toată lumea ar trebui să le cunoască și să se ferească de ele
Acest ulei esențial oprește pofta de zahăr și vă ajută să pierdeți în greutate
5 Alimente care declanșează apariția bolilor autoimune. EVITĂ-LE cât poți de mult!

2. Figurinele cu elefanți cu trompa în sus aduc în casă noroc și ajută să se biruiască răufăcătorii, iar elefanții cu trompa în jos aduc în casă deznădejde,tristețe, depresie, gânduri rele, stresuri.

3. Sculpturile cu câini sau lei care stau pe labele din spate și cu botul deschis aduc nefericirea, întrucât atrag energiile negative și privează omul de intuiție.

4. Cadourile care nu v­au plăcut vor aduce nefericire dacă nu veți scăpa de ele, deoarece sunt dăruite cu intenții negative sau cu descântece.

5. Tablourile, schițele cu imagini care provoacă neliniște sufletească, împiedică desăvârșirea sufletească și slăbesc memoria.

6. Orice obiecte, imagini cu pești vă fac vulnerabili în fața blestemului și a deochiului, precum și atrag hoții în casă.

7. Scoicile de mare pe care mulți preferă să le aducă ca suvenire, de asemenea aduc nefericirea, deoarece înrăutățesc activitatea vaselor sangvine și a inimii.

8. Coarnele de animale pot fi cauza pierderii persoanelor apropiate sau despărțirea de acestea, atrag boli și traume sufletești.

9. Figurinele și statuetele din ghips împiedică să vă concentrați asupra esențialului, vă distrag de la lucruri importante, slăbesc voința și induc persoana în lumea iluziilor.

10. Vesela cu crăpături și așchii slăbește integritatea energetică și respectiv distruge energetica mâncării sau slăbește calitatea energetică sau transformă totul în negativ. Dacă veți mânca din acest fel de veselă, vă veți dăuna.

11. Cuțitele lăsate pe masă peste noapte acumulează energie negativă și atrag tot răul care se alimentează cu energie de la acest cuțit, înrăutățește somnul, liniștea și confortul persoanelor ce locuiesc în casă. Mai mult, acest cuțit este periculos, deoarece cu acesta este mai ușor să se lovească pe neașteptate. Aceleași trăsături le au cuțitele cu lama deteriorată. Acestea nu trebuie reparate, dar îngropate în pământ.

12. Papucii de cameră foarte vechi sau altă încălțăminte trebuie aruncată, iar nu păstrată, deoarece atrage blesteme și deochiuri.
13. Vasele mici pentru sare din care se varsă des sarea sau aceasta se acumulează pe margini nu sunt binevenite în casă. Au proprietatea de a provoca certuri, intrigi, chiar și scandaluri cu bătăi, care atrag vorbele rele.

14. Felinarele chinezești nu sunt cel mai bun element de decor, deoarece provoacă temeri și tristeți neîntemeiate.

 

15. Mătura în casă înseamnă mereu bani, însă are nuanțele sale. Folosirea unei mături vechi și roase înseamnă provocarea pierderilor financiare și lipsa îndelungată de bani. Păstrarea unei mături vechi înseamnă atragerea lipsurilor prin boli. Dacă măturați
seara, înseamnă că măturați banii din casă. De aceea, în toate timpurile se mătura în prima jumătate a zilei.

16. Plantele vii agățătoare (cu excepția viței de vie) au proprietatea de a atrage asupra proprietarilor casei diferite boli.

Distribuie pe: