FAGURELE ajută întreg organismul, susține sistemul imunitar și vindecă multe boli

5077

 

Fagurele este un produs natural realizat de albine și folosit în multe scopuri. Este folosit din cele mai vechi timpuri pentru gustul său delicios și pentru numeroasele beneficii pe care le are pentru sănătate. Fagurele au o valoare nutritivă ridicată, o singură porție oferind o gamă largă de vitamine și minerale. Fagurele este un antibacterian ceea ce însemnă că ajută la reducerea inflamației și la combaterea infecțiilor. Datorită proprietăților sale vindecă și calmează durerile de gât, inflamațiile și îmbunătățește întreaga stare a organismului. Studiile în domeniu arată că, consumul de fagure poate ajuta la ameliorarea problemelor digestive, indigestie și diaree, ajută la reglarea somnului datorită efectului său calmant și este un bun înlocuitor pentru zahăr. Nu în ultimul rând este folosit și în îngrijirea pielii ajutând la reducerea inflamației.

BENEFICII

  • Suport pentru întreg organismul – conține vitamine esențiale – C; B6, A, B12, D3, E, minerale, Calciu, Magneziu, Zinc
  • Ameliorează problemele digestive
  • Rol protector pentru ficat
  • Susține sistemul imunitar
  • Ajută la reglarea somnului

Introducând fagurele în stilul de viață de zi cu zi ne putem bucura de o îmbunătățire benefică în sănătatea noastră.

Fagurele întărește sistemul imunitar și aduce corpului nutrienți esențiali. Mestecatul de fagure ajută la curățarea căilor respiratorii.

Distribuie pe: