Fiecare zi este darul lui Dumnezeu pentru noi, felul cum trăim, este darul pe care noi îl facem lui Dumnezeu

2165

 

  • Traieste si iubeste in fiecare zi ca si cum ar fi ultima. Fiindca intr-o buna zi, chiar va fi…

    “Se spune ca cel mai greu lucru din lume este sa pierzi pe cineva pe care il iubesti. Cineva alaturi de care ai imbatranit si pe care l-ai privit crescand in fiecare zi. Cineva care ti-a aratat cum sa iubesti. Este cel mai rau lucru care i se poate intampla cuiva. Sotia mea a murit subit. Mi-a adus atat de multa bucurie. Era totul pentru mine. Acei 16 ani in care am fost sotul ei m-au invatat sa iubesc neconditionat. Trebuie sa ne oprim si sa fim recunoscatori pentru oamenii de langa noi. Caci viata este scurta. Petreceti-va timpul cu sotii/ partenerii vostri. Purtati-va frumos cu ei. Fiindca intr-o zi, cand va veti ridica privirea din telefon, ei nu vor mai fi acolo. Ceea ce am invatat cel mai mult este: traieste si iubeste in fiecare zi ca si cum ar fi ultima. Fiindca intr-o buna zi, va fi. Asuma-ti riscuri si du-te sa traiesti viata. Spune-le in fiecare zi celor pe care ii iubesti ca ii iubesti. Nu lua nicio clipa de buna. Viata merita traita.”

  • Toata lumea spune ca dragostea doare, dar asta nu este deloc adevarat. Singuratatea doare… Respingerea doare… Sa pierzi pe cineva doare… Indivia doare…Toata lumea confunda aceste lucruri cu dragostea dar, in realitate, dragostea este SINGURUL lucru din lume care acopera toata durerea si face pe cineva sa se simta minunat, din nou. Dragostea este singurul lucru din lumea asta care NU DOARE…
  •  In unele dimineti ma trezesc si cred ca totul merge bine. In alte zile ma intreb ce caut aici si care este scopul meu.
  •  Eu cred in actele de bunatate. Nu conteaza cat de mici sunt, important este sa le faci.
  • Traiesti in jurul oamenilor, ai probleme. Insa asta nu inseamna ca viata nu poate fi frumoasa.
  • Familia este cea mai importanta pentru mine. Si asa ar trebui sa fie pentru fiecare persoana din aceasta lume.

 Citate-Liam Neeson

Distribuie pe: