Folosește puterea bicarbonatului de sodiu la roșii. Recoltă bogată și gust mai dulce

42719

Afla din acest articol la ce este buna apa cu bicarbonat de sodiu, atunci cand este folosita la rosii.

Curiozitati despre rosii

Cea mai importanta dintre vitamine este vitamina C (20-30 mg), dar contine, de asemenea, 11-12 tipuri de vitamine, inclusiv A, B1, B2, pe langa care contine o cantitate semnificativa (1,6 mg) de caroten. Pe langa scopuri nutritive, efectul sau de vindecare este, de asemenea, semnificativ. Alcaloidul de rosii este utilizat pentru a face unguente pentru boli fungice si procese inflamatorii .

Apa cu bicarbonat de sodiu are un efect fungicid!

Amesteca 4 lingurite de bicarbonat cu 4-5 litri de apa pentru a obtine un fungicid de casa care functioneaza cel putin la fel de eficient ca unele cumparate din magazin, dar mai ieftin, plus contine mai putine substante chimice si toxine decat acestea. Se stropesc plantele cu acest amestec( dimineata sau seara)

Apa cu bicarbonat de sodiu indulceste rosiile

Deoarece reduce aciditatea solului , indulceste rosiile. Se adauga 2 linguri de bicarbonat la 5 litri de apa si se stropeste solul.

Citeste si articolul : Rugaciunea Sfintei Cruci! Are putere mare asupra tututor relelor! Se spune 3 zile, azi, maine si poimaine
Bicarbonatul de sodiu alunga melcii de gradina

Melcii pot face ravagii in gradina. Presarati putin bicarbonat amestecat cu coji de oua maruntite, in jurul plantelor pentru a fi protejate. Aceasta este o metoda mai blanda decat cenusa de lemn.

Distribuie pe: