În funcție de zodia în care te-ai născut, Dumnezeu te-a binecuvântat cu un dar divin. Fiecare dintre noi am fost înzestrați cu o calitate, dar depinde de noi cum o folosim!

953

 Fiecare semn zodiacal a fost inzestrat de Tatal ceresc cu o calitate unica, un dar divin pe care are datoria sa-l cultive de-a lungul vietii, pentru a-si indeplini menirea pe pamant. In plus, toti copiii lui Dumnezeu au primit liber arbitru. Acesta se refera la libertatea de a alege cum iti traiesti viata si cum iti manifesti darul divin. Cu alte cuvinte, tine doar de tine daca te vei ridica la inaltimea darului sau daca vei trai in umbra, dominat de sentimente negative si energii de vibratie joasa.

Cele 12 daruri

Demult, tare demult, la inceputurile timpului, Dumnezeu s-a intrebat ce le lipseste celor 12 zodii si a decis sa le inzestreze cu vointa omeneasca. Totodata, le-a daruit timp nemasurat sa-si duca la capat misiunea pe pamant, precum si posibilitatea de a-si schimba darurile intre ele.

Fiecare semn zodial contine o scanteie din divinitate. Aceasta scanteie nu trebuie confundata insa cu intregul. Impreuna, toate cele 12 zodii formeaza o unitate, insa Creatorul ramane mai presus de tot.

Berbec: darul respectului de sine

Fiind prima zodie din horoscop, Dumnezeu i-a daruit energia inceputului. Acestei zodii i-a revenit onoarea de a sadi in mintea omului samanta divina, cu scopul de a-l face pe acesta constient de Creatia Tatalui. Ca rasplata pentru aceasta munca de insamantare, Berbecul a fost inzestrat cu virtutea respectului de sine. Este prima zodie la care se trezeste constiinta de sine. Are idei fulgeratoare, de multe ori geniale, care inspira alte minti si genereaza inca un milion de idei noi. Berbecul isi doreste sa realizeze cat mai multe lucruri simultan, dar nu ii sta in fire sa le si finalizeze.

Taur: darul tariei de caracter

Daca Berbecului i-a revenit sarcina de a planta semintele Dumnezeirii, Taurul trebuie sa se asigure ca aceste seminte incoltesc si dau roade. O astfel de munca mareata necesita rabdare. Taurul este cel care pune in aplicare ideile altora, pentru a nu le lasa sa se piarda in vant. Dumnezeu l-a binecuvantat sa nu se indoiasca niciodata de puterea lui si sa ramana ferm pe pozitie. Odata ce a luat o decizie, Taurul nu va mai da inapoi. Dumnezeu i-a conferit energia stabilitatii si l-a inzestrat cu o mare putere de munca, incredere si rabdare. El poate duce la bun sfarsit orice actiune, fara sa depinda de nimeni.

Gemeni: darul cunoasterii

Conform mitului creatiei celor 12 zodii, Geamanului i-au fost sortite intrebarile fara raspuns. Menirea lui este sa arate tuturor ceea ce vede si simte omul, in jurul sau. Va cauta neobosit intelesurilor adanci ale lumii si, astfel, isi va descopeti darul dat de Dumnezeu: cunoasterea. Inzestrat cu puterea ratiunii si intelegerea spontana a lucrurilor si fiintelor, nativul in Gemeni manifesta o mare curiozitate in orice domeniu. El studiaza intens, se informeaza si isi doreste sa impartaseasca si celorlati cunoasterea pe care a dobandit-o.

Rac: darul sensibilitatii

Racul are datoria de a-si invata semenii ce este emotia. El starneste atat rasul, cat si lacrimile, pentru a aduce oamenilor multumire si bucurie sufleteasca. Darul pe care l-a primit de la Dumnezeu este familia pe care o poate inmulti. Binecuvantat cu energia sensibilitatii, Racul ii ajuta pe oameni sa constientizeze emotia trairilor si gandurilor pe care le au. Cei nascuti sub acest semn zodiacal simt o mare atractie pentru viata de familie si de grup, in cautarea echilibrului si securitatii emotionale.

Leu: darul nobletii

Leul, zodia guvernata de Soare, a fost binecuvantat de Creator cu darul nobletii. El se bucura totodata de vitalitate, demnitate, vointa ferma si autoritate. Atata timp cat se ingrijeste de mandria lui si nu uita ca lumea plina de stralucire in care traim este creatia lui Dumnezeu, si nu a omului, va reusi in actiunile sale si va primi mereu recunoasterea meritelor sale. Daca va uita insa toate acestea, oamenii il vor dispretui.

Fecioara: darul gandirii pure

[wp-rss-aggregator template="stiai-net"]

Fecioara are menirea de a cerceta toate lucruile faurite de om in lumea daruita de Dumnezeu, cu scopul de a-l preveni cand greseste. Doar in acest mod, creatia poate atinge desavarsirea. Darul ei este puritatea gandirii. Nativii in Fecioara detin forta logicii si a discernamantului. Ei isi folosesc ingeniozitatea, cautand latura practica a tuturor lucrurilor. Tendinta lor spre meticulozitate si exagerare a detaliului vine din dorinta de perfectiune.

Balanta: darul dragostei

Misiunea divina a Balantei este sa-l ajute pe om sa fie constient de indatoririle sale fata de ceilalti. Doar asa poate invata sentimentul fraternitatii si va putea descoperi fata ascunsa a actiunilor sale. Balanta cea umila se straduieste sa reinstaureze ordinea si calmul, acolo unde exista doar dezbinare. Ea reprezinta, prin excelenta, simbolul echilibrului intre minte si inima. A primit de la Dumnezeu unul dintre cele mai frumoase daruri: dragostea. Inzestrata cu un temperament afectuos si delicatete, Balanta cauta instinctiv sa aduca armonie in jur.

Scorpion: darul vointei supreme

Scorpionul este zodia care are legaturi profunde cu subconstientul. Inzestrat cu o uluitoare capacitate de a patrunde in mintile oamenilor, Scorpionului vede cu claritate ceea ce multi neaga. Lui ii revine una dintre cele mai grele misiuni: sa se lupte cu instinctelor primitive, animalice, osciland permanent intre culmi si abisuri. Sortit sa cunoasca gustul amaraciunii, Scorpionul isi va intoarce, mai devreme sau mai tarziu, fata catre Dumnezeu, redescoperindu-l. El are puterea de a gandi corect, motiv pentru care a si primit darul suprem al hotararii.

Sagetator: Darul abundentei infinite

Jovialului Sagetator a primit misiunea divina de a face oamenii sa rada. Atunci cand nu inteleg vointa lui Dumnezeu, acestia devin posaci si ratacesc calea. Umorul Sagetatorului le reda speranta si credinta. Dumnezeu i-a daruit darul abundente infinite, pe care acesta trebuie s-o raspandeasca pretutindeni, in lume, iradiind lumina. El va trece prin multe incercari de-a lungul existentei si nu va cunoaste niciodata astamparul. Dotat cu o uriasa putere de transformare spirituala, Sagetatorul are toate calitatile necesare imbunatatirii si consolidarii relatiilor intre oameni: simpatie, elocventa si bunavointa. Principiul sau in viata este deschiderea maxima fata de Univers.

Capricorn: darul responsabilitatii

Capricornul are misiunea deloc usoara de a-i invata pe oameni sa munceasca. Ii este harazit sa poarte pe umerii lui toata truda omenirii. Dumnezeu i-a daruit intreaga responsabilitate a omului. Adeptul autodisciplinei inflexibile, Capricornul reuseste sa cucereasca pozitii sociale inalte si sa-si faca legaturi afective durabile. Vointa sa este legata de implinirea datoriei si un simt al responsabilitatii iesit din comun. Pentru acest motiv, el castiga respectul si stima celor din jur, fiind un model la locul de munca.

Varsator: darul libertatii

Varsatorul, vizionarul omenirii, adeptul inventiilor si al originalitatii, cel care vede in viitor toate posibilitatile glorioase, e chinuit de durerea singuratatii. Pentru a le deschide ochii oamenilor catre evolutie, el a primit darul libertatii. Va cauta mereu sa amelioreze nivelul de viata material si spiritual al celorlalti, actionand independent, neconformandu-se nici unei metode stabilite de colaboratori sau superiori ierarhici. Cand se loveste de refuzul oamenilor de a se schimba, sufera deziluzii amare si ajunge sa considere viata de nedreapta.

Pesti: darul compasiunii

Cea mai grea misiune, dar si cel mai de pret dar dintre toate, le revine Pestilor. Este singura zodie care il intelege cu adevarat pe Dumnezeu. Lacrimile Pestilor sunt menite sa fie lacrimile Lui. Lor le revine uriasa sarcina de a ridica pe umerii lor toata suferinta umanitatii. Aceast suferinta s-a nascut insa din intelegerea gresita a mesajului divin. Darul nepretuit Pestilor este sa ofera oamenilor compasiune. Ei alina suferintelor aproapelui, manifestand dragoste si sacrificiu de sine.

Distribuie pe: