LĂMÂIA ȘI SCORȚIȘOARA ajută la slăbit- Citește și află rețeta și indicațiile

88901

Lămâia are calități benefice incredibile, dar aveți grijă să nu abuzați de ele. Mai mult este un aliat minunat dacă vrei să slăbești iar cea mai bună soluție în aceste cazuri este să încerci un tratament natural și sănătos.

Sfaturile pe care le veți găsi aici vă vor ajuta să vă reduceți pofta de mâncare fără a pierde energie și să vă ajutați corpul să slăbească fără pre mult efort.  Lămâia are proprietăți extraordinare pentru combaterea indigestiei, arsurilor la stomac, a gazelor intestinale și a balonării. De asemenea stimulează ficatul facilitând digestia acizilor alimentari. Nu numai că fructul galben este diuretic natural care elimină mai ușor toxinele din organism prin intermediul sistemului digestiv, vezicii urinare și rinichilor dar este bogat și în pectină, o fibră solubilă care combate anxietatea.

Lămâia, pentru cei care nu știu, alcalinizează organismul și are capacitatea de a elimina grăsimile acumulate în sânge(flavonoide). Datorită unei concentrații mari de acid citric, lămâia ajută la maximizarea funcției enzimelor, care stimulează ficatul, în plus, prezența vitaminei C din lămâie este foarte benefică pentru întărirea sistemului imunitar.

MOD DE PREPARARE ȘI ADMINISTRARE:

  • 250grame apă
  • sucul unei lămâi
  • o lingură de miere(nu folosiți miere dacă aveți diabet)
  • o linguriță de scorțișoară

Se fierbe apa, se lasă puțin la răcit, se adaugă sucul lămâii, scorțișoara și mierea. Consumați acest ceai rece sau fierbinte dar pe stomacul gol dimineața. Dacă doriți să consumați încă o cană din acest ceai este de preferat să îl serviți sera înainte de cină.

Acest ceai se consumă în fiecare zi până ajungeți la greutate dorită dar amintiți-vă că trebuie să urmați și o alimentație sănătoasă și câteva exerciții fizice.

Înainte de a urma orice dietă, consultați un medic nutriționist!

Distribuie pe: