,,Dacă îi judeci pe oameni, nu îți mai rămâne timp să îi iubești.”-MAICA TEREZA – Cuvinte de suflet pentru o viață frumoasă, plină de iubire

947
1. „Putem să muncim pe brânci. Putem să muncim până murim. Dacă nu muncim cu iubire, toată munca noastră este fără nicio valoare în ochii lui Dumnezeu.”
2. „Știu că Dumnezeu nu-mi va da nimic cu care să nu mă pot descurca. Mi-aș dori doar ca El să nu aibă atât de multă încredere în mine.”
3. „Dincolo de orice reușită e o altă încercare. Cât timp trăiești, simte-te viu. Dacă ți-e dor de ce făceai înainte, fă-o din nou. Nu te pierde printre fotografii îngălbenite de timp… mergi mai departe când toți se așteaptă să renunţi. Nu lăsa să se tocească tăria pe care o ai în tine. Fă în așa fel încât, în loc de milă, să impui respect. Când nu mai poţi să alergi, ia-o la trap. Când nu poţi nici asta, ia-o la pas. Când nu poţi să mergi, ia bastonul. Însă nu te opri niciodată.”
4. „Dacă nu poți să hrănești o sută de oameni, atunci hrănește unul singur.”
5. „Dacă îi judeci pe oameni, nu îți mai rămâne timp să îi iubești.”
6. „Ce poți să faci pentru a aduce pacea în lume? Du-te acasă și iubește-ți familia!”
7. „Nu avem nevoie de arme și de bombe pentru a aduce pacea, ci de dragoste și compasiune.”
8. „Nu lăsa pe nimeni să plece de la tine fără a-i aduce bine şi fericire. Fii expresia vie a bunătății Domnului: bunătate pe chipul tău, bunătate în ochii tăi, bunătate în zâmbetul tău.”
9. „Să ne întâmpinăm întotdeauna cu un zâmbet, deoarece zâmbetul este începutul dragostei.”
10. „Zâmbiţi-vă unii altora. Zâmbește-i soției tale, zâmbește-i soţului tău, zâmbește-le copiilor, zâmbește oricui – nu contează despre cine este vorba – și asta ne va ajuta să creștem într-o iubire mai mare unii pentru alții.”

Distribuie pe: