”Nu lăsa tigăile să strălucească mai tare decât tine!”- Sfat pentru toate femeile!

3612

 

FEMEIA spală, calcă, curăță, gătește și aleargă în toate colțurile pentru a pune pe masă și a aduce în casă toate cele necesare. Totodată, de multe ori aceste eforturi „supranaturale” trec nevăzute…

Femeile sunt stâlpul unei familii, fie că aduc bani în casă, fie că aleg să se ocupe stric de copii. Doamnele știu ce înseamnă să te trezești în zorii zilei și să te culci în zorii zilei. Să te ocupi de copii, de soț, de curățenie și mâncare, să mergi și la serviciu și, în final, să mai ai un strop de zâmbet pentru cei dragi.
Dacă să te simți invizibilă sau extenuată, am ales acest motivațional pentru tine:
„Bunica mea a spus:
Nu lăsa tigăile să strălucească mai tare decât tine. Nu lua curățenia casei atât de în serios.
Șterge praful atunci când e nevoie, dar fă-ți timp să pictezi o imagine sau să scrii o poezie, să faci o plimbare sau să vizitezi un prieten.
Gătește ceea ce vrei, îngrijește-ți plantele. Fă-ți timp să bei o cafea, un ceai, înoată, mergi pe munte, fă mișcare. Poți să te joci cu un câine, să citești o carte și să-ți petreci timp valoros cu prietenii.
Șterge praful dacă e nevoie, dar amintește-ți că viața are nevoie să fie trăită și afară. Știi că această zi nu se va mai intoarce vreodată.
Șterge praful daca e nevoie, dar nu uita că îmbătrânești și multe lucruri pe care le poți face acum nu sunt de făcut atât de ușor la bătrânețe.
Și când va veni vremea să pleci, cum vom pleca cu toții la un moment, vei deveni și tu praf…
Și nimeni nu își va aminti câte facturi ai plătit, nici măcar de casa ta curată, dar își vor aminti prietenia ta, comportamentul tău și ceea ce i-ai învățat.”
Distribuie pe: