Semne că te-ai săturat să fii dezamăgită în dragoste

3548

Există anumite semne care îți arată faptul că te-ai săturat să fii dezamăgită în dragoste. Inima ta a fost frântă, înșelată, iar tu trebuie să aduni bucățelele de pe jos de fiecare dată, chiar și după oamenii care credeai că nu o să te rănească niciodată în această viață.

Ai fost supărată prea mult timp, iar inima ta este tristă după toate dezamăgirile în dragoste. Iată câteva semne care te ajută să identifici această stare de oboseală emoțională!

Cum îți dai seama că te-ai săturat să fii dezamăgită în dragoste?

1. Te simți obosită și enervată când auzi oamenii vorbind despre dragoste și încredere

Conceptele precum dragostea, încrederea și loialitatea însemnau ceva important pentru tine. După ce ai trecut prin prea multe dezamăgiri, aceste cuvinte par pur și simplu goale pentru tine și ajung să te enerveze. Simți că aceste concepte nu mai au nicio valoare pentru tine și sunt perfecte doar pentru povești.

2. Zâmbești cu mușchii feței, nu cu inima

Zâmbești și o faci des. Zâmbetul tău pare chiar mai strălucitor decât de obicei, dar ochii tăi te trădează. Zâmbetul este doar pe fața ta, deoarece inima ta nu mai poate să zâmbească. Prin urmare, ochii tăi reflectă tristețea inimii tale.

3. Nu mai poți să ai încredere în ceilalți

Încrederea a devenit un concept îndepărtat pentru tine. Chiar nu simți că mai poți avea încredere în cineva cu inima ta. Pe de altă parte, știi că nu ai trăda pe nimeni care are încredere în tine.

4. Îți ascunzi durerea în spatele unei fațate

Continui să zâmbești, să spui glume, ești sarcastică sau ai observat altă schimbare la nivelul personalității tale. Ai început să porți o mască pentru a-ți ascunde sentimentele, deoarece nu simți că poți avea încredere în alți oameni când vine vorba de gândurile tale. Ai creat o fațadă pentru a te ascunde și rareori lași pe cineva să treacă de acest zid.

5. Rareori îți dezvălui adevăratele gânduri

Gândurile tale intime sunt doar ale tale. Lucrurile care te sperie, lucrurile care nu te lasă să dormi noaptea. Simți că nu ar trebui să destăinui aceste lucruri nimănui, deoarece nu ar înțelege. Iar experiența ta îți spune același lucru. Este același sentiment care te-a determinat să ridici un zid înalt în jurul inimii tale.

6. Câteodată plângi când ești singură

Există momente când ești singură și începi să plângi cum nu ai mai plâns niciodată înainte. Nu este o slăbiciune, ci faptul că ai fost puternică pentru atât de mult timp, încât acum pare că te doare. Ești puternică și încrezătoare în fața celorlalți, dar te simți neajutorată și slăbită când ești singură. Dar nu pentru că ești neajutorată cu adevărat, ci pentru că ai trecut prin prea multe probleme și situații neplăcute în viața amoroasă.

7. Te temi să lași oamenii în viața ta

Simți că nu ar mai trebui să lași pe nimeni în inima ta. Crezi că nu mai poți avea încredere în nimeni când vine vorba de emoțiile tale și ești de părere că nimeni altcineva nu va mai avea vreo putere asupra ta. Ai suferit atunci când ai lăsat oamenii să intre în viața ta și ai impresia că același lucru se va întâmpla și acum.

8. Nu vrei să mai simți durere

Ai avut parte de prea multă durere. Te simți obosită și dezamăgită tot timpul. Pur și simplu nu mai simți că poți să te bucuri și să-ți pui bucățile inimii frânte la loc. Ești obosită să te simți așa și, indiferent de cine este vorba, nu mai vrei să mai ai parte de aceste sentimente în viața ta.

Distribuie pe: