Testul cafelei – Alege o imagine și vezi ce spune despre tine

741

Cafeaua este mai mult decât un lichid negru de care sunt dependenți milioane de oameni. Cafeaua face parte din viața noastră de zi cu zi.

Nu există dimineață în care să nu simți mirosul cafelei în casă, în autobuz sau la birou.

Fiecare are cafeaua preferată, așa că poate a venit vremea să încerci testul cafelei, testul online care te va ajuta să vezi ce spune despre tine cafeaua preferată.

Tot ce trebuie să faci este să alegi una dintre cănile/paharele de mai jos și să citești interpretarea de mai jos.

Ai ales desenul 1: cafeaua în 3 culori. Ești o persoană unică! Aștepți cu nerăbdare fiecare zi. Îți place să experimentezi, viața e un platou cu experiențe din care vrei să guști. Din păcate, te plictisești prea repede și ești mereu în căutare de experiențe noi. Prietenii te descriu ca fiind o persoană jucăușă, neliniștită și plină de viață.

Ai ales desenul 2: cafeaua Americano. Ești o persoană sociabilă! Optimismul te face să te bucuri de fiecare zi, te bucuri că faci parte dintr-un întreg, lumea asta mare. Pentru tine lumea este un platou cu dulciuri. Te simți cel mai bine alături de familie și prieteni.

Ai ales desenul 3: Espresso. Ești o persoană inteligentă! Ai multă îndrăzneală, știi cine ești și ești mândră de asta, nu ai nimic de ascuns. Pentru tine viața trebuie luată la trântă. Ești o persoană realistă, dar nu neapărat pesimistă.

Ai ales desenul 4: cafeaua de la automat. Ești o persoană care spune lucrurilor pe nume. Ai încredere în tine și creză că știi ce e mai bine pentru tine. Nu te temi să îți exprimi părerea. Știi unde vrei să ajungi și știi cum să ajungi acolo. Te motivezi repede și lumea se întreabă de unde îți iei energia.

Ai ales desenul 5: cafeaua Mocha. Ești o persoană fermecătoare și prietenoasă. Cauți mereu ocazii pentru a-ți face noi prieteni. Ai o magie care atrage oamenii în jurul tău. Ai minți dacă ai spune că nu îți place să fii în centrul atenției.

Ai ales desenul 6: Frappe. Ești o persoană dulce. Crezi că viața este cu adevărat frumoasă și ai multe motive pentru care să fii recunoscător. Ești o fire deschisă, tolerantă. Cauți să simți o conexiune specială cu cei din jurul tău. Devotamentul tău pentru a-i ajuta pe cei defavorizați este de admirat.

Distribuie pe: