TESTUL RELAȚIEI – Alege un cuplu si vezi ce spune despre tine si partenerul tău

2219

Specialiștii spun că poți spune multe despre un cuplu doar uitându-te la cum se comportă atunci când sunt împreună – când se plimbă, de pildă. Pare incredibil, nu?

Iată un test mai neobișnuit care va spune adevărul despre relația ta – tot ce trebuie să faci e să alegi imaginea în care crezi că apare cel mai fericit cuplu:

1. În acest cuplu, femeia este mândră de partenerul său și vrea să arate întregii lumi acest lucru

Este independentă, are grijă de ea însăși și nu-i pasă de părerile oamenilor. Bărbatul prețuiește relația și muncește mereu pentru ca aceasta să meargă bine. Cel mai important pentru voi e ca în relația voastră să existe sinceritate și deschidere.

2. „În spatele fiecărui bărbat grozav este o femeie grozavă”

Acest lucru vă descrie perfect relația. Femeia este cea care este atentă la lucrurile importante și nu-l lasă pe bărbat să fie cumva în urmă. Îl ajută să se concentreze la lucrurile care necesită neapărat atenție. Cu sprijinul partenerei, bărbatul poate ajunge foarte departe.

3. Cu siguranță, în relația voastră bărbatul este cel care conduce, arătând calea

Este responsabil și se enervează cam ușor, dar partenera îi echilibrează această trăsătură prin calmul și liniștea ei. Motto-ul vostru este: „el ne susține pe amândoi, eu păstrez echilibrul.”

4. Îmbrățișarea intimă sugerează că bărbatul vrea să-și protejeze femeia de orice probleme și să o sprijine în orice situație

Oamenii nu pot decțt să vă admire, deoarece la baza relației voastre stau respectul reciproc și încrederea necondiționată.

5. Duceți o viață armonioasă și vă sprijiniți unul pe celălalt indiferent ce se întâmplă

Vă bucurați de fiecare minut pe care-l petreceți împreună, orice ați face, fie că plecați într-o excursiie, fie că vă ghemuiți pe canapea ca să vă uitați la un serial. Vă place să fiți mereu unul în compania celuilalt.

6. Voi doi nu sunteți genul care să-și exprime sentimentele în public

Fiecare respectă dorințele, interesele și opiniile celuilalt. În interiorul vostru sunteți cele mai romantic suflete și vă prețuiți foarte mult unul pe celălalt, chiar dacă pe rețelele de socializare nu se vede nimic din acest lucru.

7. Aveți un milion de poze grozave împreună

Tindeți să vă exprimați în public sentimentele și să faceți gesturi romantice și când sunt alții prin preajmă. Toți prietenii voștri vă consideră un cuplu frumos. Toate interesele comune pe care le aveți nu vă vor lăsa niciodată să vă plictisiți atunci când sunteți împreună.

Indiferent de ce ai ales, nu uita de regulile de bază ale unei relații:

1. Pentru relațiile de succes trebuie să muncești mult.

2. Poți numai să te schimbi tu, nu poți să-l schimbi și pe partener.

3. Toate certurile noastre își au rădăcinile în frică sau durere.

4. Bărbații și femeile sunt FOARTE diferiți.

5. Arătați-vă în fiecare zi aprecierea.

6. Găsiți un mod de a deveni și de a rămâne cei mai buni prieteni.

7. Dăruiește ce vrei să primești.

Distribuie pe: