Unii oameni vin în viața noatră precum lecții, alții vin ca binecuvântări….

1203

În viață întâlnim diverși oameni și fiecare are rolul său. Unii te vor învăța cum să fii, alții, cum să nu fii, de la unii vei primi cele mai dure lecții, de la alții vei primi cele mai calde mângâieri. Unii oameni intră în viața noastră pentru ne face să înțelegem ce e bine și ce rău, alții vin ca să ne facă mai buni decât suntem.

Toți sunt buni și pe toți trebuie să-i primim cu brațele deschise. Putem alege de la fiecare câte ceva, depinde doar de noi ce ne dorim să devenim. Nimeni nu te poate forma mai bine decât timpul și experiențele iar pentru asta ai nevoie de tot felul de oameni în viața ta.Lasă pentru toți ușa deschisă dar mergi alături doar de cei care te iubesc și te respectă.Păstrează alături oameni buni, iubitori, calmi și blânzi.

Păstrează alături doar oameni de la care ai ce învăța iar pe restul lasă-i să-și spună povestea și să plece. Nu alerga după nimeni pentru că cine te iubește și cine ține la tine, nu aleargă și nu pleacă orice ar fi. Fii tu, iar oamenii potriviți te vor iubi oricum, cu bune și cu rele!

Oamenii care aleg să rămână sunt cei care te fac să vezi soarele atunci când pe cer sunt nori,sunt cei care te fac mai bun și mai puternic, sunt cei cate te îndreaptă pe drumul cel bun, sunt cei care îți spun adevărul în față oricât de dureros ar fi.

Eu aleg acești oameni alături de mine, sunt rari e drept, dar mai sunt!

Distribuie pe: