Usturoi în vin roșu vindecă peste 100 de boli- Vezi cum se consumă corect!

333852

 

Acest remediu naturist combina proprietatile benefice ale usturoiului cu cele ale vinului rosu, din care rezulta o bautura capabila sa previna mai multe boli, curata sangele, intareste sistemul imunitar, elimina colesterolul rau, imbunatateste activitatea sistemului cardiovascular, elimina sarea in exces din organism, creste rezistenta la efort, da energie si lupta impotriva diverselor infectii.

Usturoiul, inul si mierea, o combinatie care ucide raceala! Insa, mai presus de toate, acest remediu are puternice proprietati de prevenire si combatere a diferitelor tipuri de cancer.

Iata de ce ai nevoie:
– 12 catei de usturoi;
– 1/2 litru de vin rosu de calitate.
– Se cojeste usturoiul si se amesteca cu o jumatate de litru de vin intr-un borcan de sticla. Recomandam folosirea usturoiului romanesc de la tarani si nu pe cel chinezesc din supermarketuri care are un continut de arsenic mai ridicat si proprietati terapeutice scazute, potrivit frunza-verde.ro. De asemenea puteti taia usturoiul in doua, se va macera mai bine si elixirul va fi mai puternic insa gustul este mai putin placut de catre unele persoane.

Ce te scapa de mirosul de usturoi:
– BORCANUL (închis ermetic) se tine la macerat si se depoziteaza timp de doua saptamani intr-un loc protejat de lumina soarelui. In tot acest timp, vasul se agita de 2-3 ori zilnic.
– In cele din urma, se filtreaza lichidul si se depoziteaza intr-un recipient opac.

Acest tratament se poate administra de cel putin doua ori pe an, in cure de cate o luna, timp in care se consuma 2-3 lingurite pe zi.

 

Distribuie pe: