VIN cu HREAN şi MIERE, pentru bolile de PLĂMÂNI

1313

Bolile pulmonare sunt responsabile de 2 decese din 10 la nivel mondial şi ucid aproximativ 4 milioane de oameni în fiecare an. Multe dintre ele pot fi prevenite sau pot fi controlate dacă sunt detectate din timp. Astfel, şi în cazul plămânilor, prevenirea bolii se poate face utilizând mijloace naturale, care să ne întărească rezistenţa organismului faţă de agresiunile factorilor de mediu. Vin cu hrean pentru bolile de plămâni Tratamentul, foarte eficient şi accesibil, este recomandat persoanelor cu probleme pulmonare, TBC, inclusiv celor cu afecţiuni pulmonare grave (cancer).

Ingrediente 1 litru vin roşu netratat (“nestropit”) 200 gr. hrean –  rădăcină rasă pe răzătoarea mică 200 gr. miere de albine curată

Mod de preparare Hreanul se rade şi se amestecă cu vinul. Ingredientele se adaugă într-un recipient de sticlă, care se închide ermetic, se acoperă cu o hârtie şi se păstrează la întuneric, timp de 15-20 de zile. După perioada de macerare, preparatul se amestecă cu mierea de albine. Se agită până la topire.

Administrare Se administrează câte 1 pahar de vin,  de 150 ml, dimineaţa, la prânz şi seara, cu o oră înainte de masă. Următoarea cantitate se pregăteşte din timp, pentru a se efectua tratamentul în continuare, până la 6 luni, pentru cancer şi TBC pulmonar.
Pentru boli mai uşoare, tratamentul se ia 3 luni.

Distribuie pe: