Vine o vreme când înțelegi că liniștea ta este mai importantă decât agitația lumii… iar acum este vremea să fii fericită.

19048

Vine o vreme…

Vine o vreme când înțelegi că liniștea ta este mai importantă decât agitația lumii. Vine o vreme când obosești să le faci tuturor pe plac și îți dorești să te așezi pentru a vedea cine se pune lângă tine. Începi să obosești să vezi răutățile din jur, te îndepărtezi de ceea ce te agită și cauți un loc unde să-ți asculți gândurile.

Vine o vreme când trebuie să lași în urmă lucruri, oameni și sentimente și să mergi pe drumul tău.

Vine o vreme când îți dai seama că nu trebuie să dai explicații nimănui pentru felul în care vrei să trăiești, unde vrei să mergi și ce dorești să faci.

Toate acestea nu înseamnă egoism, ci iubire de sine. Atunci când tu te iubești și te respecți, nu vei permite nimănui să-ți calce sufletul în picioare.

Vine o vreme când trebuie să-ți spui:  ,,Și eu contez și eu merit ceea ce este mai bun!,,

Când lupți să le fie bine tuturor, tocmai atunci îți este ție cel mai rău, pentru că atunci este momentul când ai uitat complet de tine.

Este bine să fii de ajutor, este bine să fii o prietenă bună, dar asta nu înseamnă că trebuie să le faci pe plac tuturor.

Vine o vreme când îti dai seama că nu toți oamenii pe care i-ai cunoscut ți-au adus bucurie, unii au fost balsam pentru suflet, iar alții experiente dure pentru suflet.

Cu timpul îți dorești multă liniște, pentru că liniștea aduce bucurie în suflet, în gânduri și în viață.

Vine o vreme când îți dai seama că uneori este mai bine să vorbești cu Dumnezeu, decât cu unii oameni.

Vine o vreme când înțelegi că uneori chiar este indicat să te uiți spre ceea ce îți luminează ochii și să asculți doar ceea ce te liniștește.

Vine o vreme când îți dai seama că pe om nu-l cunoști în perioada ta bună, ci tocmai atunci când problemele vin asupra ta precum un uragan.

Și într-un târziu înveți că ai fost mult timp puternică, iar acum este vremea să fii fericită.

Distribuie pe: