Vine o vreme…

1797

Vine o vreme când înțelegi că linistea ta este mai importantă decât agitația lumii.

Vine o vreme când obosesti să le faci tuturor pe plac si îti doresti să te asezi pentru a vedea cine se pune lângă tine. Începi să obosesti să vezi răutatile din jur și te îndepărtezi de ceea ce te agită și cauti un loc unde să-ți asculti gândurile.

Vine o vreme când trebuie să lași în urmă lucruri, oameni si sentimente și să mergi pe drumul tău.

Vine o vreme cand îti dai seama că nu trebuie să dai explicatii nimănui de felul cum vrei să trăiești, unde vrei să mergi și ce doresti să faci.

Toate acestea nu înseamna egoism, ci iubire de sine. Atunci când tu te iubesti și te respecti, nu vei permite nimanui să-ti calce sufletul în picioare.

Vine o vreme când trebuie să-ti spui ,,și eu contez și eu merit ceea ce este mai bun”!

Când lupti să le fie bine tuturor, tocmai atunci îti este ție cel mai rau, pentru că atunci este momentul când ai uitat complet de tine.

Este bine să fii de ajutor, este bine să fii o prietenă bună, dar asta nu înseamnă că trebuie să le faci pe plac tuturor.

Vine o vreme cand îti dai seama că nu toti oamenii pe care i-ai cunoscut ți-au adus bucurie, unii au fost balsam pentru suflet, iar alții experiente dure pentru suflet.

Cu timpul îți dorești multă liniste, pentru că linistea aduce bucurie în suflet, în ganduri si în viață.

Vine o vreme când îti dai seama că uneori este mai bine să vorbesti cu Dumnezeu, decât cu unii oameni.

Vine o vreme când înțelegi că uneori chiar este indicat să te uiti spre ceea ce îti luminează ochii și să asculți doar ceea ce te liniștește.

Vine o vreme când îti dai seama că pe om nu-l cunosti în perioada ta bună, ci tocmai atunci când problemele vin asupra ta precum un uragan.

Si într-un târziu înveți că ai fost mult timp puternică, iar acum este vremea să fii fericită.

Distribuie pe: